ΑΛΜΑΝΑΚΟ

Kαλως ήρθατε στο πιο διασκεδαστικό και μεγαλύτερο κομμάτι του Vamvax.net. Το Αλμανάκο μας είναι ένας διαδυκτιακός καζαμίας (και μην ακούσω ηλιθιότητες του τύπου καζα-δύος ή καζανόβας) ένα σύνολο από χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να γίνεται καλύτερος άνθρωπος (π.χ. Νίκος Γκάλης). Αναλυτικότερα :

ΤΙΤΛΟΙ ΤΑΙΝΙΩΝ: Μην είσαι τεμπέλα Νατάσσα Συρεγγέλα! Το Vamvax βρίσκει τις ρίζες εμπνευσμένων μεταφράσεων τίτλων (πχ. Το ηλεκτρονικό μανούλι) και προτείνει και δικούς του τίτλους σε γνωστές ταινίες. ΝΕW!

NEEΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: Οχι στη μη υποχρεωτική αναγραφή του σχήματος προσώπου στις νέες ταυτότητες 666= θηρίον= Σένγκεν! Τρεχάτε Χριστιανοί! ΝΕW!

ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ: Ζουν ανάμεσά μας...ANANEΟΜΕΝΟ!

ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ: Τρομοκρατικό χτύπημα στου Μανώλη την ταβέρνα. Μάθετε περισσότερα.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ: Κάντε το φανταστικό αυτό ψυχολογικό τέστ για να μάθετε αν σας αρέσουν πραγματικά οι πάνθηρες . Εγκεκριμένο από την ένωση ψυχασθενών που παριστάνουν τους ψυχολόγους Αθηνών (ΨΠΠΨΑ)

ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ: Πως να μαγειρέψετε Aυγά Μιμόζα σε μηδενική βαρύτητα , ένα εύκολο φαγητό για κάθε οικοδεσπότη διαστημικού σταθμού.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Ήρωες για σφαλιάρες ! Τα παρεξηγημένα παιχνίδια του παρελθόντος . Ένα κεφάλαιο αφιερωμένο στον GI JOE ναύτη και στον εξωγήινο τερατομάχο Τσαγέρα.

ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ: Από όλες τις άκρες του κόσμου οι μικροί μας φίλοι μας στέλνουν παροιμίες μαζί με την εξήγησή τους. Παροιμία θέλει ο γέρος , τέσσερεις θα φάμε κότες .

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Ανανεώνεται καθημερινά για να σας ενημερώσει για τα σπουδαία γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα σε άλλες χρονολογίες. Το ξέρατε οτι σαν σήμερα το 1984 ο Στράτος Τζώρτζογλου έφαγε μια ολόκληρη μακαρονάδα από χαρτί ;

DUKES OF HAZARD Vs McGUYVER: Το αναπάντητο ερώτημα της νιότης μας...Ποιό ήταν το καλύτερο σήριαλ μετά τον ΚΙΤ ;

ΖΩΔΙΑ: Μάθετε τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου , από τον οφιούχο ως την λουκανικόπιτα . Τι επιφυλάσσει το μέλον για σας ; Θάνατο ; Αρρώστιες ; Aπώλεια μνήμης ; Βουβωνοκήλη ;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕΞ: Ια(ν)τρικές συμβουλές για άντρες που θέλουν να είναι άντρες και επιβάλλεται να είναι άντρες στο κρεββάτι στην κουζίνα , στο κομοδίνο , στο πικ - νικ και όπου χρειαστεί.

ΑΡΤΣΙ + ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ: Το πλέον θρησκευτικό θέμα του site πραγματεύεται τα υποσυνείδητα σατανιστικά μυνήματα που πέρασε ο μικρός κοκκινομάλης βελζεβούλ στη νεολαία μας.

ΜΙRC: Παλιά μου τέχνη κόσκινο . Οι συντάκτες του Vamvax.net μπήκαν στα άδυτα του νυφοπάζαρου MIRC και μίλησαν με αρκετά ληγούρια , με σκοπό να αποκωδικοποιήσουν τις συμπεριφορές τωνα. (π.χ.<Aeras> thes trelitses? <PentamorfiPetalouditsa> san ti? <Aeras> na perasoyme zaxari... <PentamorfiPetalouditsa> pou na tin perasoume? apo ta sinora?)

ΕΡΕΥΝΑ: Μια τολμηρή επιστημονική έρευνα , που ψάχνει να βρει το αίτιο , το αιτιατό και την σύνδεση μεταξύ τριχοφυίας μύτης και εγκληματικότητας . Μια έρευνα που πήγαινε για πουλιτζερ και τελικά πήρε το πουλί.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η ιστορική συνέντευξη του Γκούφυ , του αγαπημένου μας καρτούν , στον Νίκο "προδότη" Χατζηνικολάου η οποία έβαλε φωτιά στην Disney.

XIOYMOΡ: Ώρα να γελάσουμε και λίγο. Το Βάμβαξ Φαουντέσιον δεν είναι μόνο δάκρυα και πόνος , έχει και την ευχάριστή του πλευρά . Σε αυτό το κεφάλαιο αναλύουμε το τι χρειάζεται ένα αστείο για να θεωρείται πετυχημένο.