Επιστημονική Έρευνα :

ΤΡΙΧΟΦΥΪΑ ΜΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ;
(μάλλον το δεύτερο)

Όλοι σας θα έχετε ακούσει το γνωμικό :"Σαν η τρίχα μεγαλώσει στο ρουθούνι και θεριέψει, μανταλώστε ούλες τις πόρτες και κάντε την πάπια", όμως κατά πόσο αυτή η θυμοσοφία καθρεφτίζει την αλήθεια; ε; ποσο; Σύγχρονες μελέτες επιστημόνων δίνουν απάντηση σε αυτό το καυτό ερώτημα που ταλανίζει την ανθρωπότητα . Και η απάντηση είναι "ίσως". Αυτό οφείλεται στη διχογνωμία ανάμεσα στους δύο κορυφαίους επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα :τον Δρ. Δρυοκολάπτη και τον Δρ. Νο και τον Δρ. Ζιβάγκο.

 

ΔΡ. ΔΡΥΟΚΟΛΑΠΤΗΣ

 

Ο Δρήμος Δρυοκολάπτης μεγάλωσε (ασύμμετρα σε σχέση με τα αυτιά του χιχιχι!) μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλλ σε ένα μικτό σπίτι στο λιμάνι . Σπούδασε 5 χρόνια στο νηπιαγωγείο "συνεφάκια μου τρεχάτα". Μετά αποφοίτησε και πήγε στο Δημοτικό οπου εντρύφησε στο εμείς κι ο κόσμος. Όταν αποφοίτησε από την 5η τάξη σε ηλικία 32 χρονών ανέπτυξε την πρώτη του θεωρία οτι "τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας". Μετά από αλλεπάλληλους δικαστικούς αγώνες μποξ με τον Ρίτσαρντ Τσάμπερλειν και σε ηλικία 25 χρονώ έδωσε μια διάλεξη και ένα νεφρό στο Ωνάσειο. Αποσπάσματα από την διάλεξή του σας παραθέτουμε παρακάτω...(για το νεφρό ούτε κουβέντα!)

 

(Απόσπασμα της διάλεξης)

"Μιά φορά κι έναν καιρό ήτανε τρία γουρουνάκια ο Μενούσης ο Μπιρμπίλης και Δεμέστιχας. Ο Μπιρμπίλης μια μέρα πήγε στο παζάρι εκεί συνάντησε την αλεπού . Μια και δυό ο Κοντορεβυθούλης τρεις. Τότε του λέει ο Μπαρμπα Γιώργος : "ποιμνη τι πτερυγει πιπτει και που είναι τα τσιγάρα μου;". Ο Οιδίποδας όμως που κρυφάκουγε πήγε και τα μαρτύρισε όλα στον Ιορδάνη τον Τρυγαίο. Ξάφνου πετάγεται ένας τύπος με τρίχες στην μύτη και τους σφάζει ΟΛΟΥΣ! τι μας διδάσκει αυτή η ιστορία; πολλά. Το βασικότερο είναι οτί όπως αποδεικνύω στο 3ο μου βιβλίο "Ο εραστής της λαίδης του αλήτη" Το τετράγωνο του μήκους της τρίχας στη μύτη επί κάτι άλλο που δεν θυμάμαι διά του π . Αυτά. Έτσι φτάνουμε στο πρώτο πείραμα μου που αποδεικνύει οτι οι άνθρωποι με τρυχοφυϊα στην μύτη τείνουν στην εγκληματικότητα. Τι θα γίνει με τον καφέ μου; ολόκληρο νεφρό σας εδωσα! Ιδού λοιπόν το πείραμα (ιδού και η Ρόδος)."

"Χρησιμοποιήσαμε 2 μονοζυγωτικά δίδυμα τον Τσέρυ πάι και τον Μπάμπη τον Σουγιά. Ο ένας από αυτούς ,ο Τσέρυς πάις ,έτυχε να έχει τρίχες στην μύτη και αυτή ήταν η μόνη τους διαφορά. Σε ηλικία 2 ετών ενώ ο Μπάμπης ανέβαινε στην κούνια του ο αδερφός του είχε ανέβει στα κλιμάκια της μαφίας και είχε στα χέρια του τον έλεγχο του ανατολικού Γουισκόνσιν. Στα 3 τους χρόνια ενώ ο Μπάμπης έπαιρνε το πρώτο του Ντοκτορά ο αδερφός του ήτανε βασικός ύποπτος για την δολοφονία του Dr. Alban. Ενώ στο δικαστήριο δήλωσε "ΝΑΙ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ!" αναδεικνύεται με ομόφωνη απόφαση του εφετείου αθώος και του απονέμεται το παράσημο του πράσινου σκύλου των Ιμαλαϊων. Στα 4 χρόνια τους στα γενέθλιά τους ο Τσέρυ έσφαξε την κουβερνάντα τους και πέταξε την μαμά απο το τρένο του μεσονυχτίου που σφύριξε τρεις φορές επειδή ήτανε λίγο down. Την ίδια στιγμή ,πολύ μακριά απο κει (στο μπάνιο) ο Μπάμπης ανακάλυπτε την πενικιλίνη. Σήμερα που είναι πέντε χρονών ο Μπάμπης ο Σουγιάς είναι πρόεδρος του Ο.Η.Ε. ,ενώ ο Τσέρυ Πάι βρίσκεται στην φυλακή για ανθρωποκτονία ,βασανιστήρια , μαστρωπία , σοδομισμό μιας ομάδας μπέιζ μπολ , παγίδευση του Ρότζερ Ράμπιτ , εκφοβισμό της Βιρτζίνια Γουλφ, δολοφονία του Λίνκολν , εσχάτη προδοσία , εσχάτη των ποινών (πέναλτι) και παράνομο κυνήγι πεταλούδας."

ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΣΟΥΓΙΑΣ

ΤΣΕΡΥ ΠΑΪ

"Αυτή ήταν η θεωρία μου και τώρα θα σας πω το ανέκδοτο με τον σκατζόχοιρο και την φάβα. ΧΑΧΑΧΑ! ΟΣΟ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ! οπ! το ξέχασα..."

"Ποιό όμως είναι το συμπέρασμα που βγάζουμε από αυτή την παρουσίαση; Πως μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα; Κάποιος θα μπορούσε να προτείνει την λύση του κοινού...Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Κάποιος άλλος μπορεί να προτείνει να πάρουμε όσους έχουν τρίχες στην μύτη και να τους κλείσουμε σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και να τους κόψουμε στα δύο...Αυτή όμως θα ήταν μια σωστή λύση ηθικά; Βέβαια! και αυτή είναι η λύση που προτείνω. Ποιός πούστης έκλασε;"

 

ΔΡ. ΝΟ

 

Ο Δρημήτρης Νο γεννήθηκε στην πόλη Τσερναβόδα. Έκανε backing vocals στον Νίκο Γκάλη και διακοπές στον Τύρναβο. Συμμετείχε στην ταινία τρελό γουικέντ στου Μπέρνι κάνοντας τον Μπάτμαν. Από τότε που γεννήθηκε έχει σκοτώσει 1934198 άτομα μεταξύ τους τον παραγωγό του seven ,τον Γιώργο Νταλάρα , το τρίο στούτζες και τον Τζίμι Χόφα. Επίσης έχει σκοτώσει 33 αγελάδες μία τίγρη (της βεγγάλης) 2 ρινόκερους και το τελευταίο ζευγάρι έσκουιλαξ με ένα κουτάλι .

 

(Απόσπασμα από την συνέντευξη του Δρημήτρη Νο στον Άρη Σταθάκη.)

Α.Σ. : Γειά σου Δρημήτρη μου! πως σου φάνηκε το καινούριο μοντέλο της Lotus;

Δ.Ν. : ANTE ΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!

Α.Σ. : Aς αλλάξουμε όμως θέμα...Το στιφάδο το προτιμάς με κουνελάκι ή με μοσχαράκι;

Δ.Ν. : ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ! ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΩ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ!

Α.Σ. : Και κάτι τελευταίο...τι γνώμη έχεις για την άποψη του Δρήμου Δρυοκολάπτη οτι όσοι έχουν τρίχες στην μύτη τείνουν στην εγκληματικότητα ;

Δ.Ν. : ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;;!! ΘΑ ΤΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΘΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ!! ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Α.Σ. : Μάλιστα...άλλος ένας οδηγός προτιμάει φλας στην μπαταρία...Άλλη μια εκπομπή από την θέση του οδηγού έφτασε στο τέλος της . Και μην ξεχνάτε! Η ΖΩΝΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!