WORLD NEWS

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Άγνωστοι πυροβόλησαν με ημιαυτόματο όπλο μέσα σε γνωστό κέντρο διασκεδάσεως

Πανικός, θλίψη, οργή είναι μόνο λίγα από τα συναισθήματα που νιώθει η κοινή γνώμη μετά την χθεσινή άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 9.35 μ.μ. στου Μανόλη την ταβέρνα, εντελώς αναπάντεχα, έπεσε μια τουφεκιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνέχεια, ανοίξαν τα βαρέλια και χυθήκαν τα κρασιά. Πηγές που θέλουν να παραμείνουν ανώνυμες αναφέρουν οτι σαν να μην έφτανε αυτό, ερετζούμ 31, ερετζούμ 32, ερετζούμ 33 και μισό. (βλέπε γράφημα 46)

Ο Μανόλης λίγες μέρες πριν την επίθεση

Ποιός κρύβεται πίσω από τους πυροβολισμούς; Ποιάς χρονιάς ήταν το κρασί και τι ποσοστό του χύθηκε; Πως με μια μόνο ντουφεκιά ανοίξαν πολλά βαρέλια; Τι ρόλο έπαιξε η ραγδαία αύξηση του ερετζούμ στα τελευταία 102 χρόνια; Ο Μανόλης δεν γράφεται με ωμέγα; Ερωτήματα που ίσως για πάντα θα μείνουν αναπάντητα.

Γράφημα 46: Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Στη χώρα μας που το 1904 είχε να παινεύεται για ένα ερετζούμ που κυμαινόταν στο 31, φτάσαμε σήμερα στο σημείο να μιλάμε για μια κορύφωση του φαινομένου, του επιπέδου 33 και μισό.

Η υπόθεση έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη βουλή ενώ ο Μανώλης ζήτησε από τον υπουργό δημοσίας τάξης να αποδωθεί δικαιοσύνη, αλλιώς θα πάει να του σπάσει τα δόντια αυτουνού που το'κανε. Ο κύριος Βουλγαράκης δήλωσε οτι ήδη η Scotland Yard έχει ξεκινήσει έρευνες και ανακρίσεις, ενώ το όπλο του εγκλήματος το ανακάλυψε ο ίδιος μετά από ένα όραμα που του φανέρωσε οτι ήταν στην μπιζουτιέρα της κυρα-Μανώλαινας.

Εικόνα 1 : Ο κύριος Βουλγαράκης και δημοσιογράφοι, μέσα στου Μανώλη την ταβέρνα, ενώ ο Μανώλης στο βάθος δεν μπορεί να πιστέψει στ’αυτιά του.
O Μανώλης μετά την επίθεση. Ένας αθώος εστιάτωρ μετατρέπεται σε μηχανή εκδίκισης.
Η Μανώλαινα διψάει για αίμα.
Εικόνα 2 : Ο πρώην υπουργός δημόσιας Τάξης κύριος Βουλγαράκης με το μπιστόλι. Πρόκειται για τουφέκι διαμετρήματος 0,22 περιφερειακής πυροδότησης

Η εύρεση του όπλου έδωσε άλλον αέρα στις έρευνες, καθώς από το πλήθος των υπόπτων ξεχώρισαν με μιας τρεις, που σχετίζονταν άμεσα με το μπιστόλι.

Πρώτος και καλύτερος ο ίδιος ο υπουργός που το έπιασε με βρόμικα χέρια και άφησε αποτυπώματα από γράσο, ρετσινόλαδο και ένα μείγμα Η2N5CO5, κλασική ένωση που χρησιμοποιείται μόνο σε μία αποθήκη ελαστικών της Pirelli. Η ρεπόρτερ μας ήταν εκεί:

Espresso: Τι άνθρωπος ήταν ο Μανώλης;

Κατασκευαστής ελαστικών: Ο Μανώλης ήταν ο άνθρωπος που δεν πείραζε ούτε μυρμήγκι. Εγώ και ο άντρας μου τον ξέραμε πολύ καλά, γιατί συνηθίζαμε κάθε χρόνο της Υπαπαντής να ξεσκάμε λιγάκι, γιατί όλον τον χρόνο δουλεύουμε σαν τα γαϊδούρια και υπερωρίες εκείνη, ένεκα του ότι είμαι νοσοκόμα του ΕΣΥ, και πηγαίναμε στη Βαρυμπόμπη που διατηρεί το κατάστημα ο Μανώλης και πάντα μας εξυπηρετούσε πάρα πολύ, και εγώ του άφηνα πάντα γερό πουρμπουάρ και εκείνος γύριζε και του έλεγε «Πάντα χουβαρντάς». Τέτοια σχέση είχαμε και δε βλέπω πώς μπορεί να το έκανε αυτό αυτός ο άνθρωπος.

Δημοσιογράφος: Ναι, ο ίδιος ο Μανώλης δε φαίνεται να εμπλέκεται στο σκάνταλο.

Κατασκευαστής ελαστικών: (Αμήχανο γέλιο και τρέμολο στα φύλλα της καρδιάς)

Μετά τη μαρτυρία-ρουκέτα του κατασκευαστή της Pirelli η Scotland Yard απέσυρε τον κ. Βουλγαράκη από την έρευνα και από το υπουργείο δημόσιας τάξεως, αφήνοντας δύο μόνο ύποπτους:

1) Όπως είναι φυσικό τη Μανώλαινα, που παρόλο που φώναζε δήθεν απελπισμένη «πωπωπω, τι συμφορά, που ανοίξαν τα βαρέλια και χυθήκαν τα κρασιά», φέρεται να είναι αναμεμειγμένη σε τρία σκάνταλα με νοθευμένα κρασιά και επιπλέον στη μπιζουτιέρα της, εχτός από το όπλο, βρέθηκαν πέντε μπρασελεδάκια με χαραγμένο “I love you”.

Εικόνα 4: Η Μανώλαινα ένα λεπτό πριν από το φονικό, σε μπλε φόντο.

2) Ένας μυστήριος τύπος εν ονόματι Πέτρος Θεοτοκάτος, που είχε κάνει μεγάλο πάταγο πριν από τέσσερα χρόνια με το ελαφροπόπ σουξέ «Πιστόλι στο πιάτο». Κανείς τότε δεν είχε υποπτευθεί πως το τραγούδι αυτό θα ήταν κάτι παραπάνω από μία φούσκα, άλλο ένα χιτάκι που θα ξεχνιόταν, ούτε ότι αυτή η γλυκιά κι αθώα φατσούλα από την Κεφαλλονιά, θα συγκρινόταν σήμερα με το δαίμονα. Οι fan του, μαθήτριες της τετάρτης δημοτικού, συνταξιούχοι, ο Θάνος Καλλίρης και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Σκοποβολής, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν ο Πέτρος οδηγήθηκε στο τμήμα Βαρυμπόμπης σήμερα το πρωί.

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος και το μπιστόλι στο πιάτο

 Η αστυνομία μη μπορώντας να βρει τον υπαίτιο αυτής της τραγωδίας, είπε να το ρήξει σε κλήρο. Όμως επειδή δεν είχαν χαρτί ζήτησαν απο εμάς το vamvax.net να ρωτήσουμε εσάς ποιός το έκανε...προσέξτε ποιον θα ψηφίσετε γιατί θα φάει ισόβια!