ΑΡΤΣΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

ανίερη ή απλώς ανιαρή συμμαχία;

Στα τέλη της δεκαετίας του 60, την εποχή του LSD και του ελεύθερου έρωτα, γεννιέται ο ήρωας των παιδιών Άρτσι. Ένας κοκκινομάλης δανδής, που περιφέρεται σε ένα φαινομενικά αθώο σύμπαν, κολλεγιόπαιδων, μιλκ σέικ (κουνημένο γάλα) και όμορφων κοριτσιών. Αθώο είπατε; Μάλλον βιαστήκατε να απαντήσετε υποστηρίζει η αρχιεπισκοπή Αθηνών-Λαμίας.

"Το ξενόφερτο αυτό δημιούργημα σκοπό έχει να διαφθείρει τον νου και την ψυχή των Ελλήνων παίδων, ενώ είναι φανερές οι αναφορές του σε μασονικά , σατανιστικά , σιονιστικά , μυστικιστικά , Ιταλικά , Πιάνο , αποκρυφιστικά και Κομμουνιστικά σύμβολα! Γρηγορείτε χριστιανοί! Άρτσι=Θηρίον 666." υποστηρίζει ο Πατήρ Ντι, της αρχιεπισκοπής. "Δεν είναι τυχαίον άλλωστε ότι οι αμερικάνοι ονόμασαν τον Άρκειον (Archie) δικηγόρο του σατανά σε σχετική ταινία με τον Αλφρέδο Πάκινο. Ούτε σίγουρα είναι σύμπτωσις οτι το όνομα Α-Ρ-Τ-Σ-Ι διαβασμένο ανάποδα διαβάζεται Σ-Α-Τ-Α-Ν"

 

Αφισέτο (να τ'αφήσω;) από την ταινία που αναφέρεται στην ζωή του Άρτσι

Ο δημιουργός του Άρτσι Ozzy Osbourne επιτείθεται σε αθώο βάτραχο που ενσαρκώνει το καλό. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Άρτσι. Το κόμικ που απενοχοποίησε το ομαδικό σεξ.

 

Ο εμπνευστής αυτού του ανουσιουργήματος ονομάζεται 'Οζζιος Οσβόρνος (Ozzy Osbourne) και μόνο όζζιος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί! Ορθοδοξία μας φυλάξου από τα νύχια αυτού του κατεργάρη! Ο ιδρυτής των Άρτσι κόμιξ, είναι γνωστός σατανιστής-τραγουδιστής του οποίου οι δίσκοι αν παιχτούν ανάποδα (χρειάζεται ειδικό πικάπ που να κολλάει στο ταβάνι) μεταφέρουν πεντακάθαρα το μήνυμα του σατανισμού. Ενώ ο ίδιος ο τραγουδιστής σε συναυλία του είχε φάει μία κότα (ψητή στον φούρνο με πουρέ και βασιλικό- δηλαδή το αγαπημένο φαγητό του Βελζεβούλ). Οι ιστορίες του Άρτσι είναι γεμάτες αναφορές σε βία ναρκωτικά και σέξ (Παναγιά μου μακριά απο μας!) ενώ ο ίδιος ο Άρτσι ένας δίγαμος ναρκομανής που κάνει το όνειρο του για ερωτικό τρίγωνο πραγματικότητα σε κάθε τεύχος!

Η πρώτη ιστορία Άρτσι που τυπώθηκε ("τα μπουρέκια") βρύθει σατανιστικών αναφορών, και ακολουθεί παρακάτω. Χριστιανοί απομακρύνετε τα παιδιά σας από την οθόνη καθώς την διαβάζετε!

 

Κι αν ακόμη δεν πειστίκατε, δείτε και την δεύτερη ιστορία, όπου ο Osbourne έχει καταλάβει πια οτι το υποσυνείδητο μύνημά του έχει περάσει και επιχειρεί να δείξει φανερά τις προθέσεις του:

Χριστούλη μας ρίξε φωτιά και κεραυνό στο σπίτι αυτού του άθεου! Σαν να μην έφτανε ο σατανάς, να και η αναφορά στο σεξ (που δεν έχει σκοπό την τεκνοποίηση). "Η συνουσία είναι τέκνα μου καταστρεπτική δια τα νέα και ζωηρά μυαλά της νεολαίας μας, που διψάει σαν το χορτάρι τον Αύγουστο για πνευματική ανάταση και κατάνυξη κι όχι όπως ο Άρκειος για παρτούζες !" διακηρύσσει ο Πατήρ Ντι "Είναι ανάγκη επιτακτική να στρέψουμε τα βλέμματα της νεολαίας στους κόλπους της εκκλησίας κι όχι στους κόλπους της Μπέττυ και της Βερονίκης". Το κήρυγμά του όμως δεν θα εισακουστεί. Πλείστες σεξουαλικές αναφορές και στο παρακάτω πόνημα:

Όλοι μας βέβαια καταλαβαίνουμε το υπονοούμενο με το ρυζόγαλο. Επιπλέον ένα παραλήρημα βίας από τον Τζάγκχεντ (κανατοκέφαλος) ο οποίος είναι με διαφορά η πιο αινιγματική φυσιογνωμία από το νοσηρό περιβάλλον του Άρτσι. Με μια κορώνα που παραπέμπει σε πρίγκηπα του σκότους και με τάσεις προς την ανθρωποφαγία, ο βίαιος αυτός εγκέφαλος του εγκλήματος απειλεί να σκορπίσει το χάος και τον θάνατο στους γύρω του. Το παρακάτω απόσπασμα ας μην διαβαστεί από άτομα με αδύναμη καρδιά. Περιέχει βαρύτατο υβρεολόγιο

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: -Νομίζω οτι είμαι τελειομανής -Σε τι πράμα βρε αδερφέ; - Δεν κάνεις τίποτα όλη μέρα και κοπροσκυλιάζεις - Ε άει απο 'δω βρωμοθήλυκο!

 

Τα αίσχη του Άρτσι τελειωμό δεν έχουν και είναι αδύνατον να καλυφθούν σε μία μόνον σελίδα. Αν δείτε το παιδί σας να κρατάει ένα από αυτά τα περιοδικά καλό θα ήταν να το κλωτσήσετε δυνατά το στομάχι, ώστε να μάθει να μην παρασύρεται από τον κοκκινομάλη πειρασμό. 666 ΘΗΡΙΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ ΑΡΤΣΙ ΠΑΠΑΣ ΣΙΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

Ακολουθούν την άλλη εβδομάδα :

Μπούρτζι και Σατανισμός

Λουλάς και Σατανισμός

μείνετε on-line!