ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η Vamvax Foundation δεν αστειεύεται. Τα μέλη της είναι πολυάσχολα και πολυτάλαντα. Σ'αυτό το κεφάλαιο του Site βλέπουμε μερικές από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνονται.

MOYZIKH: Ότι θέλατε να μάθετε για τους Corn Flakes και για τους Electric Circus τις επίσημες Βαμβακομπάντες, καθώς και για τους Χεχέντιος, τον Βασίλη "μα αγάπη μου, κλαις;" Μητρόπουλο και βέβαια τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, τον Γιώργο Νταλάρα.

ΣΙΝΕΜΑΣ: Πλούσιο αφιέρωμα στην Blockbuster τριλογία "Τσάι στην Κοπεγχάγη, με τρέηλερς, κριτικές, φωτορεπορτάge και φωσφορούχο ρότορα.

COMICS: O αγαπημένος σας υπερήρωας ο Φωτογράφος, το Άνω Βυζίκι Police Department, οι σχετικά ενδιαφέρουσες και σχετικά ημιτελείς περιπέτειες ενός τυπάκου με μούσι και δυο τρία άλλα πραγματάκια.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ FAN CLUB: H κορυφαία ελληνική σειρά όλων των εποχών απέκτησε το φαν κλαμπ της! Κάνε το τεστ και μάθε αν ο γιος του τυρέμπορα βγήκε μυτζήθρα!

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ: Aν ακόμη πιστεύετε οτι η Σαντορίνη είναι απλά ένα νησί πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά και με πρόγραμμα τους κανόνες του "Δακούτρου" του πιο HOT επιτραπέζιου παιχνιδιού μετά τα μυστήρια στο Πεκίνο και το Ghost Castle.

COMPUTER GAMES: Θυμάστε τα Adventure games ; Δύο απαράδεκτες παραγωγές Adventuro-παίχνιδων θα σας κάνουν να τα ξεχάσετε : ROBERT REDFORD SAVES THE DAY και INFERNO: THE TALE OF A ROTTEN BASTARD. Δύο παιχνίδια που υπόσχονται δευτερόλεπτα διασκέδασης.

ΚΑRAOKE: Tραγουδήστε μαζί μας αξέχαστα Βάμβαξ σουξέ όπως το "Έχω ένα πόδι παραπάνω" και το "Καπλάνι και Καγκουρώ - Αχώριστοι φίλοι". ΝΕW

ΣΠΟΡ: Εξτρήμ σπορτς όπως ποδηλατάκια-λαγουδάκια στην κατηφόρα, βουτιές τυφλών και εξτρήμ σουμπούτεο. ΝΤΟΝΤ ΤΡΑΗ ΔΙΣ ΑΤ ΧΟΟΥΜ! ΝΕW

ΗΟΜΕ