Ποιός δεν έχει διαβάσει στην ζωή του Τεν Τεν. Ποιός δεν έχει γελάσει με τις σκανταλιές του Μίκυ Μάου; Ποιός δεν έχει φαντασιωθεί ερωτικό τρίγωνο με Μπέτυ και Βερόνικα από τον Άρτσι ; Ποιός δεν διάβαζε και ξαναδιάβαζε τις ίδιες ιστορίες στην βαβούρα παρ'όλο που ήταν σε διαφορετικά τεύχη ; Ποιός δεν πέρναγε τις ιστορίες του Οράτιου και της Κλάραμπελ για να διαβάσει Φάντομ Ντακ; Ποιός δεν έκοβε το πρόσωπο του Ούμπα-πα από τα κόμιξ για να το κολλήσει πάνω στις οικογενειακές του φωτογραφίες ; Να το πάρει το ποτάμι ; Ο Δημήτρης ο Πανώριος από το Καλαμάκι.

Αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει. Εμάς μας νοιάζουν τα κόμιξ της Vamvax Foundation κι αυτά είναι τα εξής :

A.V.P.D.

Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από το Ano Vyziki Police Department! 4 επίλεκτοι αστυνομικοί και ένα κομμάτι γραβιέρας αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο του κακού μαύρου ρώσσου νίντζα στον γραφικό ελληνικό νότο. Το κόμικ που έδωσε νέα έννοια στην φράση "μην σκουπίζεις τον κώλο σου με την ταυτότητά μου Σάντσεζ!" έρχεται στο PC σας. Ανανεώνεται κάθε εβδομάδα (λέμε τωρα.)

Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

To ιστορικό κόμικ του vamvax.net επιτέλους εκδίδεται (από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα). Η ιστορία του πιο αυθεντικού υπερήρωα στην μάχη του με τον άσο τον μεταμφιέσεων Άνθρωπο-Χελώνα και η προσπάθειά του να σώσει τον Κυριάκο το Χασάπη από τα νύχια του αδίστακτου φρουτέμπορα. Δείτε τα όλα στο ανανεωμένο φωτογραφοsite.

ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΤΥΠΑΚΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΙ

Το νέο μεγαλεπίβολο σχέδιο της Vamvax Foundation περιλαμβάνει κόμικ με μουσική επένδυση. Οι σελίδες του Κόμικ θα δημοσιεύονται καθώς ο καιρός προχωράει, γιατί μόλις ξεκίνησε να γράφεται.

Τι συνδέει έναν περίεργο τύπο με μούσι, τον Δόγη του Γιοχάνεσμπουργκ και το συγκρότημα My Uncle Jackson ; Γιατί αυτή η σελίδα έχει πιο πολλά ερωτήματα κι από τις πανελλήνιες ; Λέτε να ήταν μπέναλτι το χτεσινό ; Ανακαλύψτε τα (σιγά σιγά) στις σχετικά ενδιαφέρουσες περιπέτειες ενός τυπάκου με μούσι ; ε ; σε ρωτώ !

Tέλος συμπεριλαμβάνονται και δύο ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ που πήραν τρίτο βραβείο στον διαγωνισμό του zap-ink με θέμα τον ρατσισμό